Nyår

Vi hade som vanligt ett lugnt nyårsfirande hemma. Nytt var att vi införskaffat en raclettegrill som är tänkt att bli den stående menyn på nyår framöver. Trevligt och pyssligt och går att anpassa till alla möjliga matpreferenser.

Det var lite snopet när vi begav oss hela vägen in till Wjinjas i stan för att köpa racletteost bara för att få veta att det var slut.. 

(null)



(null)

Vi fick hjälp att plocka ut några andra ostar som också fungerar i sammanhanget men snopet ändå. Senare hittade jag några bitar racketteost på Ica i Täby Centrum så det blev ändå provat som det var tänkt.

Men som en liten uppstart, ett mellis, testade vi att panera och fritera små babybel- ostar. Jättegott men nog ännu bättre med varianten som har mer smak, typ cheddarost.


(null)

(null)

(null)

(null)

Massa olika tillbehör och så små järn att smälta osten i

(null)

(null)


Till efterrätt, senare på kvällen när matkoman lagt sig något , gjorde vi friterad banan med glass


(null)

Trötta men kämpandes! Vakna vid 12!

Nyårsdagen var lugn och skön. Pizzadegen gjordes ett par dagar innan och kalljäste i kylen så det var bara att baka ut.
Riktigt kul att baka pizzan ute mitt i smällkalla vintern!!
(null)

(null)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0