Usch vilken helg!

En skithelg har vi haft! Jag har haft ont i mina händer och mått ganska dåligt. Stefan spelade golf igår och njöt i det fina vädret. Mot kvällen åkte han till mataffären som vi har närmast för att handla eftersom jag inte var kapabel. Han dröjde så och när han varit borta i 1 tim och 20 min ringde jag honom och då svarar han och säger att han är på sjukhuset..
Han svimmade av i affären och blev hämtad med ambulans. Fy så jobbigt! Och jag som mådde dåligt dessutom och hunden måste ut och bilen måste hämtas upp från affären..
Stefan mådde helt ok och hade röntgats och låg på ett rum senare och allt verkar lugnt.
I morse gick jag ut tidigt med hunden i dimman . Mådde lite bättre som tur var. Så utsatt man känner sig när det händer stora saker och vi är i ett land med sämre kontaktnät än hemma.
(null)

Väl hemma packade jag en väska åt Stefan med telefonladdare, necessär och lite kläder och åkte de två kilometerna till sjukhuset där jag fick lämna väskan i en reception.
Eftersom det är första advent och vi hade tänkt fira det här hemma, passade jag på att göra en vörtlimpmacka med julskinka till sjuklingen också.
(null)

(null)

Maja och jag fixade lite glögg senare och rappprten från sjukhuset senast var att det är långtråkigt men att det ska bli lite olika undersökningar i morgon.
(null)

(null)

RSS 2.0