Här står det aldrig still

I fredags kom Maja hem och deklarerade att hon haft den bästa skoldagen någonsin! Hoppla! Det hade varit bake sale på rasten och  man hade fått erbjudande om att signa upp sig för en plats på skolans tech fair som var senare på lunchrasten i gymnastiksalen.  Maja  lyckades knipa en av de åtråvärda platserna och de hade så kul.  Bla fick de  vr glasögon 🤓 att ta med sig hem.
(null)

(null)

På lördag morgon hade jag och Hedvigs mamma gjort upp i smyg om att träffas för att äta frukost på Baba bagel. Tjejerna var överlyckliga och vi satt länge där.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter vår långa frulle tog vi en liten promenad i kvarteren i närheten vi gick in på ett ställe där man kan göra sin egen parfym. Det är dyrt och tar en bra stund men tjejerna gick köpa varsin liten flaska av grunddofterna. Det gick snabbt och var inte dyrt. Maja valde cherry blossom och Hedvig viol.
(null)

(null)

(null)


Stefan hämtade upp oss och vi åkte hemåt efter en mysig start på lördagen.
Mios prover har ju kommit tillbaka positiva och han ska på parningsresa till Sverige vid nyår...🐶❤️🐶 Vi har börjat preppa med att beställa flygbur och ny namnbricka. Sötis!
(null)

(null)

Men man får hopps stt tiken tycker att han är hot. Man kan ju ha sina tvivel..
(null)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0